Dogodki, prilagojeni vašim željam.
... Za zmeri.

storitve

Poskrbimo za vsako podrobnost.

Načrtujemo dogodek in družabno praznovanje.

Uredimo nepozabno poroko.

Poskrbimo za vrhunske izjavalce dogodka.

Koordiniramo dogodek.

Dekoriramo in s cvetlicami zapolnimo prostor.

Izposojamo dekoracijo.

Naše storitve se razlikujejo glede na dogodek, ki je povsem prilagojen vajinim ali vašim željam:

Pari lahko na naše dogodke pridejo samo s prstani in oblekami (in še tu vam svetujemo 😉 ), medtem ko so lahko tako svatje kot gostje dogodkov povsem brez skrbi.

Ekipa Za zmeri ustvari atmosfero, da noge same zaplešejo.

Naše storitve se razlikujejo glede na dogodek, ki je povsem prilagojen vajinim ali vašim željam:

Načrtovalci porok

Skozi celoten proces organizacije »ukrotimo« poroko tako, da z jasnostjo, mirnostjo in s polno žlico uživate najlepši dan. Tu smo s praktičnimi nasveti in objektivnim svetovanjem.

Catering

Sodelujemo z najboljšimi gostinci in vam bomo priporočili tistega, ki najbolj ustreza vašim brbončicam. Ah, pardon, vašemu dogodku.

Zabava

Naš hišni band, ki ga sestavljajo sami akademski glasbeniki, in ostali izvajalci (DJ-ji) bodo poskrbeli, da bodo pete srbele tudi tiste, ki sicer na dogodkih nikoli ne plešejo.

Video in fotoprodukcija

Na področju video- in fotoprodukcije sodelujemo z ustvarjalci, ki imajo različne stile. Priporočimo vam tistega, pri katerem se spočije oko in napolni duša.

Dekoracija in oblikovanje prostora

Naša ekipa ima v vrsti profesionalne dekoraterje, ki z idejami in kreativnostjo dogodku vdahnejo magičnost prostora.

Grafična podoba dogodka

Z oblikovalci in tiskarjem svetujemo, kako se grafični elementi ujemajo s preostalim dizajnom dogodka.

Kaj nas žene?

Ljubimo, kar počnemo

Poroke in dogodki so naša strast. Vsaka poroka je naš podpis, zato se za vsako stranko nadmaksimalno potrudimo in ji pričaramo magičnost dogodka v polni meri.

Rešitve, ne težave

Ljubimo izzive, zato je z nami in pri nas vse mogoče! Tudi najbolj eksotične želje nas ne odvrnejo, zato z besedo na dan.

Vse »pod eno streho«

Z nami uživajte v edinstveni uporabniški izkušnji – vse pod eno streho ali vse na enem mestu. Od lokacije do make-upa in frizerja. Prvovrstne storitve kjerkoli in za vsakogar.

Ste zainteresirani?
To so naslednji koraki ...

1

Zagotovite si svoj termin.

Kliknite na »Brezplačno 15-minutno kavo z Vito« in spoznajte Vito, njeno energijo in pripravljenost na debate. Pripravite si vprašanja, na katera skupaj najdemo odgovore v sproščenem vzdušju iz domačega naslonjača.

2

Kaj sledi prvemu brezplačnemu srečanju?

Z Vito in ekipo podpišete pogodbo o medsebojnem sodelovanju, nazdravite s penino in začnete ustvarjati nepozaben dogodek.

3

Kaj je prvi korak v procesu sodelovanja s podjetjem Za zmeri?

Za zmeri ustvari VIP interaktivno tablo, do katere imajo dostop samo vpleteni na dogodku. Vse informacije so tako na enem mestu, tabla pa se ves čas procesa dopolnjuje do zaključka, ko se arhivira.